"Pentru cel care se roaga neincetat lumea intreaga devine biserica"Avva Siluan















vineri, 26 februarie 2010

Targ Baby Expo...

De cand am ramas insarcinata si pana dupa ce am nascut mi-am facut un obicei in a merge la Baby Expo(pentru cele care nu stiu este un targ dedicat nou-nascutului,tinerilor parinti,copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici)de cate ori se organizeaza.Anul acesta a inceput de joi 25 februarie si va tine pana duminica 28 februarie,inchizandu-se la orele 16.Desi aud multe pareri ca ar fi numai lucruri foarte scumpe acolo,nu este adevarat,sunt si magazine de firma cu preturi nu tocmai accesibile dar si expozanti din toata tara care fac multe reduceri.Ceea ce intereseza ar fi standul Humana care are lapte la pret de hypermarket,chiar mai ieftin,standul Babycomfort de unde am luat inainte sa nasc un patut din lemn cu saltea de cocos(este recomandata)la pretul de 420 ron(ambele patutul si salteaua)ceea ce cred ca e foarte convenabil fata de preturile de la magazinele de mobila,standul Cocodrillo,am gasit pantofiori pentru fetita mea la 35 lei.Ar mai fi la parter in stanga numeroase standuri cu bluzite,pantalonasi ,plovarase la preturi accesibile cu modele deosebite.La parter in dreapta au body-uri pentru bebelusi,sosete,la reducere.Am vazut reduceri si la anumite carucioare(preturi de la 300 lei in sus)dar si la cele din 3 piese care se gaseau la peste 1000 ron acum au redus la 800 ron.Concluzia:daca te interesezi,gasesti lucrusoare dragute la preturi mai mult decat accesibile.Trebuie sa stii de unde sa cumperi si nu sa te avanti la orice magazin.Spor la cumparat!Targul Baby Expo este in incinta Salii Polivalente.
Cum sa ajungeti?Metrou Brancoveanu si de acolo tot inainte prin parcul Tineretului.:)Va imbratisez si sper sa gasiti ceva util si accesibil copilasilor vostri.Doamne ajuta.Mari

Un comentariu:

  1. :) Doamne ajuta surioara!Ai si tu dreptate, dar cand am fost eu, ce ma interesa nu am gasit la preturi dupa bugetul nostru...Iti marturisesc ca intotdeauna am cautata sa iau cat mai ieftin, dar m-am uitat bine inainte sa achizitionez. Am luat din Europa... un carucior cu 160 ron foate bun care e si de iarna si de vara, cu doua sensuri de mers si accesorii. Deci 800 ron mi se pare extraordinar de mult fata de ce am dat eu. Asa este , este de firma, ceea ce iti garanteaza o anume durata, dar iti spun ca ce am luat dureaza. Un scaun auto tot asa am luat cu 120 ron, care iarasi mi-a fost util si l-am folosit din plin-tot din Europa...Trebuie sa ne simplificam viata pentru a nu plange ca este scump un copil, 2, 3...10. Nu vreau sa te contrazic. Ai multa dreptate in ce recomanzi, insa eu mereu am gasi de calitate acceptabila la preturi bune. Un exemplu e miniprix-daca stii sa cauti se gasesc lucruri foarte ieftine si foarte de calitate-culmea chiar si de firma. Sotul meu si-a luat o pereche de pantofi de piele cu care a trecut prinnameti fara sa stie cat de rece era-doar cu 36 lei. Ce sa zic...mi se pare util sa ne impartasim parerile, asa mai aflam "trucuri" cum sa economisim pt urmatorul bebe ;))

    RăspundețiȘtergere