"Pentru cel care se roaga neincetat lumea intreaga devine biserica"Avva Siluan















duminică, 28 noiembrie 2010

Un film bun de vazut in post...


"Pridel Angela"sau "Coridorul Ingerului"este un film rusesc pe care l-am descoperit de curand si pe care vreau sa vi-l recomand cu caldura.Este un film despre pocainta,nu se gaseste foarte usor pe net- bineinteles nici nu prea este loc decat pentru americanisme -:D,dar eu am reusit sa -l gasesc cu tot cu subtitrare.
In Rusia Sovietica, tanarul comisar Maxim (Alexei Morozov) este trimis pe insula Konevets la manastirea de acolo sub masca unui frate de manastire cu misiunea secreta de a elimina un oficial de rang înalt din Finlanda. Dar se pare ca misiunea devine una personala de călătorie duhovniceasca si de pocăinţă pentru greşelile din trecutul lui.

5 comentarii:

  1. Am auzit de acest film dar nu l-am vazut...multumim de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare se gaseste sa-l descarc de pe internet ....?

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.archive.org/download/AngelsAisleangelSidepridelAngela-/AngelsAisleangelSidepridelAngela-2009coridorulIngerului.avi


    http://www.archive.org/download/AngelsAisleangelSidepridelAngela-/AngelsAisleangelSidepridelAngela-2009coridorulIngerului.sub

    RăspundețiȘtergere
  4. draga corina primul este filmul si a doua e subtitrarea.vizionare placuta

    RăspundețiȘtergere
  5. Mari mersi tare mult abia acum am intrat pe net si am vazut comentul tau insa fiind destul de tarziu maine dupa ce venim de la Sf. Liturghie o sa imi adun pe toti ai mei sa putem viziona filmul.Doamne ajuta!
    O sa vin dupa aceea cu impresii.:)

    RăspundețiȘtergere