"Pentru cel care se roaga neincetat lumea intreaga devine biserica"Avva Siluanmiercuri, 21 aprilie 2010

Am revenit...:)

Dragii mei,sper ca v-am lipsit in aceste 3 saptamani in care nu am postat nimic.Cu ocazia Sfintelor Pasti a trebuit sa mergem in Timisoara sa petrecem sarbatorile alaturi de socrii si nasii de cununie,apoi am mers la Galati pentru a vizita alte rude.Ce pot sa spun este ca au fost niste zile minunate,bineinteles a fost destul de dificil sa mergi 11 ore pe tren cu un bebelus de 10 luni dar a meritat.Sincer mi-a placut mult orasul Galati,l-am vazut pentru prima data si il pun in topul oraselor mele de suflet(alaturi de Suceava,Tulcea,Targoviste,Craiova)!Zilele au trecut destul de repede nu am avut prea mult timp la dispozitie sa ne bucuram de frumusetile vazute.
Duminica am prins si noi hramul la o bisericuta din cartier.Ce pot sa zic,slujba frumoasa arhiereasca-l-am vazut si eu pentru prima data pe PS Casian al Galatiului si Dunarii de Jos,multa lume,am stat afara cu fetita deoarece era o zi insorita.
Am fost pe faleza,ne-am plimbat,am admirat Dunarea,ne-am luat vata de zahar...Ne-a prins bine iesirea si am venit in Bucuresti mai plini de energie si mai voiosi.
Cateva poze sugestive..;))...3 comentarii:

  1. Bine ati revenit! Pozele m-au bucurat mult, am avut ocazia sa va cunosc mai de aproape:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc draga Iuliana!Acum le-am schimbat nu ma puteam hotari pe care sa le postez,am zeci de poze frumoase,poate voi mai posta cateva:).

    RăspundețiȘtergere