"Pentru cel care se roaga neincetat lumea intreaga devine biserica"Avva Siluan















luni, 13 septembrie 2010

Pasii pelerinului..

Mi-a ajutat Bunul Dumnezeu sa ajung pentru a doua oara la manastirea Tiganesti si la manastirea Ghighiu,sambata ce tocmai a trecut...La Ghighiu se afla Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni ajutatoare pentru diverse boli,pentru gasirea unui loc de munca,din ceea ce ne-a relatat pe scurt maica ghid de acolo;si nu numai pentru toti cei care se roaga cu credinta la Maica Domnului si cer,bineinteles ce le este de folos,Maica Domnului le vine in ajutor.La fel si la manastirea Tiganesti Icoana Maicii Domnului este grabnic ajutatoare pentru mamele care nu pot avea copii,sau pentru mamele care au probleme la nastere,pentru casatorie,etc.
Sa avem nadejde la Maica Domnului si sa ne rugam Ei,pentru ca este mijlocitoare pentru tot neamul crestinesc in fata Fiului Sau,si sa credem ca oricine se roaga cu credinta,Maica Domnului nu-l lasa neajutat,cum zice si in Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului"Preasfanta Imparateasa, cu ingerii stai impreuna si te rogi, zicand : Imparate ceresc, primeste pe tot omul ce se roaga Tie si cheama numele meu in ajutor ca sa nu plece nimeni de la fata mea, neajutat si neascultat.",,,
Las marturie cateva poze care nu exprima in totalitate frumusetea locului...:)















5 comentarii:

  1. foarte interesant articolul, frumoase si pozele, mi-ai trezit interesul de a vizita aceasta oaza de liniste, astept cat mai multe articole frumoase in care sa ne impartasesti din experientele tale.
    Viliga Valentin

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu anul acesta pentru prima data manastirea Ghighiu, eram cu drumul spre alte locuri si am oprit din goana masinii putin si pot sa-ti spun ca m-a impresionat si pe mine icoana facatoare de minuni despre care ai spus.
    Multumim:)

    RăspundețiȘtergere
  3. bcucrat-te de plimbari si pelerinaje acum cat inca caldura toameni ne permite. ca apoi daca vine iarna e mai greu de deplasat.
    frumoase locuri si locasuri ai descris.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta !
    Si eu sper sa mai ajung la Ghighiu si anul acesta!

    RăspundețiȘtergere