"Pentru cel care se roaga neincetat lumea intreaga devine biserica"Avva Siluan















luni, 15 martie 2010

Castigatorii...

Cea mai frumoasa poza mi s-a parut aceasta :

Este poza trimisa de Gabriela Stefan cu manastirea Posaga.Felicitari!Deci Gabriela daca esti din Bucuresti as vrea sa ne intalnim zilele acestea sa-ti inmanez premiul:).
Si pentru ca am primit multe poze frumoase,va rog sa ma credeti ca am stat ceva pe ganduri pe care sa o aleg,am ales poza Eugeniei Badea de pe blogul Eugenia&Alexandra pe locul 2 cu manastirea de la Izvorul Muresului:

Pe locul 3 mi s-a parut reusita poza Alexandrei Fodor de la manastirea Patrangeni,Judetul Alba:

Castigatoarele locului 2 si 3 vor primi cate o carte duhovniceasca.
Si pentru ca m-a impresionat foarte mult si mailul primit de Aurelia Buftea,care a participat la concurs nemotivata de premii ci doar din dorinta de a-si reaminti de locurile vazute in copilarie,ea aflandu-se la mii de km distanta de casa,voi posta si pozele trimise de ea.Pozele trimise sunt foarte frumoase(am fost si eu la Pestera Cuvioasei Teodora de la Sihla si la Sihastria).Multumesc tuturor fetelor care au participat!


Un comentariu:

  1. Iti multumesc foarte mult pentru apreciere, desi este foarte greu sa faci o fotografie nereusita, unui loc atat de frumos cum este aceasta Manastire. Abia astept sa ne intalnim. Cu drag, Ena

    RăspundețiȘtergere